Handboll - Gorenje
Handbollsfans förenade genom Gorenje #simplyfansLåt oss heja tillsammans
1

Gorenje förlänger sponsorskapet av EHF Champions League Men

Gorenje vill fortsätta att ge sitt stöd till europeisk handboll på toppnivå även i framtiden och har därför skrivit på en tvåårig förlängning av sponsorskapet med EHF Champions League Men. Enligt det nya avtalet – som slöts via EHF Marketing GmbH och dess exklusiva media- och marknadsföringspartners Infront och DAZN – kommer Gorenje att fortsätta vara en officiell partner till EHF Champions League Men till och med säsongen 2021/22.

När passionerade fans hejar på handbollsspelarna stiger energinivån och det kan slå gnistor både på planen och på läktaren. Så låt oss se till att bevara den goda sportsligheten och komma ihåg vad vi hejar på. Låt oss inte komplicera det med negativa spänningar eller förolämpningar.

#Simplyfans är en stor fangrupp som samlar och förenar fans av alla nationaliteter. Vi står tillsammans och delar en äkta och ärlig passion för idrott. Låt oss stödja idrotten tillsammans! Tagga dina minnen med #simplyfans på Instagram och Facebook så att vi kan inspireras av varandra. Varje #simplyfans-ögonblick är unikt och individuellt och kan spridas som ringar på vattnet. Dela ditt ögonblick och inspirera andra.

To enable videos, please confirm marketing purposes
To enable videos, please confirm marketing purposes

Hemmagjorda snacks till handbollsmatchen

Om ni tittar på matchen framför TV:n måste ni så klart ha snacks till. Vi har samlat några hälsosamma och enkla recept.

Vår ambassadör och en av världens bästa handbollsspelare

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić har tänjt på sina professionella sportgränser under hela sin karriär. Handbollsspelaren har en kroatisk pappa och serbisk mamma och bor och spelar i Frankrike. Med Frankrikes landslag har han vunnit alla de stora internationella titlarna: OS, VM och EM. Hans klubbkarriär är inte mindre imponerande: den har gett honom tre Championship League-titlar. Tre gånger har han utsetts till årets IHF World Player.

Som en ambassadör för #simplyfans hjälper han oss att sprida kärleken till idrott över gränserna.

Vi är stolta sponsorer av

#simplyfans galleri

Prenumerera på vårt nyhetsbrev