Sponsorskap - Gorenje
Sponsorskap
1

Gorenje #simplyfans är rörelsen bakom vår sponsring. Vi är stolta sponsorer av idrott som skapar gemenskap mellan familjer, generationer och vänner. Oavsett om det är hemma i soffan framför TV:n eller på idrottsarenan så tar vi oss tid för varandra och glädjen över gemenskapen ger oss ny energi och oförglömliga minnen.

En av idrottens viktigaste aspekter är så klart att vinna, men det är inte den enda anledningen till att vi gärna ser en match. Idrott är en social katalysator som får oss att glömma vardagens måsten och glådjas åt tiden vi får vara tillsammans. Därför stödjer vi idrotten. Vi är #simplyfans!

_products/features/icon - Skapa minnen tillsammans

Skapa minnen tillsammans

_products/features/icon - Få ut mesta möjliga av din tid

Få ut mesta möjliga av din tid

_products/features/icon - Vi är #simplyfans

Vi är #simplyfans

Vi vill uppmana dig till att lägga din tid på dina närmaste och gärna ta med dem till idrottsarenan. Vi vet att en match med ditt favoritlag och dina favoritpersoner leder till fantastiska minnen. Följ oss på våra sociala medier för att få de senaste uppdateringarna om våra sponsorskap.
Fotboll och handboll är både för vuxna och barn i alla åldrar. I Norden är vi alla uppvuxna med idrotten sedan vi var små och vi vet precis hur det är att vara med i ett lag och hur stor påverkan det har för gemenskapskänslan. Att uppleva någonting tillsammans kan skapa minnen, oavsett om det är på planen, på läktaren, i soffan eller i köket. Vi tror på att mer tid med familjen, barnen och vännerna är vägen till en enklare och gladare vardag. Vi hoppas att du även vill dela idrotten med oss.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev