Köp en ångugn från Gorenje och få en vakuumförpackare på köpet - Gorenje
Om kampanjen
Registrera ditt köp

Köp en ångugn från Gorenje och få en vakuumförpackare på köpet*

En bra och varierad kost är vår viktigaste energikälla och en ovärderlig del av vår vardag. Vår tillgång till många olika sorters livsmedel och avancerade tillagningsmetoder ger oss enorma alternativ för vad vi tillagar och äter. Välsmakande kött, saftig fisk, grönsaker som fullkomligen spricker av vitaminer, frukt i fantastiska färger och perfekt tillagade tillbehör är endast en del av det du kan tillaga hemma i ditt eget kök med en ny ångugn från Gorenje. Ugnen kan både användas som ångugn, varmluftsugn, som kombi-ångugn samt för sous vide, då den kan ställas in med en precision på 1°C .

Köp en ångugn från Gorenje med sous vide funktion hos WhiteAway i perioden 20.04.2018 - 04.05.2018 få en vakuumförpackare på köpet. *Gäller endast för utvalda ångugnar från Gorenje köpta hos WhiteAway.

Passar i alla kök! Vakuumförpackaren från Gorenje är ett perfekt kökstillbehör med sin eleganta design, och är lätt att använda. Bevarar en mängd olika typer av livsmedel – från förpackning av färdiglagad mat till luktfri förvaring av fisk och kött och andra föremål än livsmedel!

 

Så fungerar erbjudandet

  • Gäller bara för utvalda ångugnar från Gorenje.
  • Köpet ska ha skett inom kampanjperioden 20.04.2018 - 04.05.2018.
  • Gäller enbart produkter köpta hos WhiteAway.
  • Registrering kan bara göras 1 gång per köpt produkt.
  • Registrering ska ske senast 7 dagar efter köpet.
  • Produkten ska vara köpt och betald i Sverige.
  • Gäller enbart konsumentköp och i förbindelse med privat bruk. Gäller ej kommersiella kunder.
  • Erbjudandet gäller så länge lager haves.

Matlagning med ånga

Tillagningstiden i ångugn är som utgångspunkt samma som när du kokar i gryta, och beror på storlek och tillagningstemperatur. Prova dig fram, använd sunt förnuft och börja alltid med att välja den kortaste tillagningstiden. Du kan alltid förlänga tiden efter behov.

Inspiration för matlagning med sous vide

Sous vide är franska och betyder "under vakuum", och innebär att du lägger ingredienserna i en lufttät påse som du sedan tillagar med ånga. Många tror att sous vide endast är för professionella kockar och matentusiaster som gör gourmetmat, men det är faktiskt mycket användbart hemma i vardagen.
För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Fyll i formuläret nedan så skickar vi gåvan till Dig.

Problem med registreringen?

Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på Email eller telefon.

Email: kundservice@gorenjegroup.com
Telefon: 040-10 72 60,  tryck 1