Vakuum - Gorenje
Om kampanjen
Registrera ditt köp

Köp en ångugn från Gorenje ach få en vakuumförpackere på köpet*

En Gorenje ångugn är en god hjälp till att få en sundare kost. Den är lätt att hanteraoch dess funktioner gör det möjligt att välja och kombinera tillagningssätt somverkligen gör dina dagliga måltider både näringsrika och balanserade. Matenbehåller smak, arom, färg och näringsinnehåll. Ut över det kan man förbereda sousvide i ugnen, där vakummpackaren är nödvändig. Du kan välja mellan en vakummpackare i stål eller i vitt. Funktionerna är detsamma, den enda skillnaden är leveranstiden. Det kan förekomma leveransförseningar på vakummpakaren i stål.

Köp en ångugn från Gorenje under perioden 1.3.2019 - 1.6.2019 och få en vakuumförpackere på köpet. *Gäller endast för utvalda Gorenjeångugnar, hos utvalda återförsäljare.

Urval av presenter

Nedan finns vårt fulla val av gåvor. Du väljer din present när du registrerar dig på nästa sida. Vi kan inte garantera att alla produkter finns i lager.

Vakuumpakker - Vitt Vakuumpakker - Vitt Reg. pris: 999 SEK Levereras under juni 2019
Vakuumpakker - Stål Vakuumpakker - Stål Reg. pris: 999 SEK Levereras under juni 2019

Så fungerar erbjudandet

  • Gäller bara för ugnar och spisar från Gorenje.
  • Köpet ska ha skett inom kampanjperioden 2019-03-01 – 2019-06-01.
  • Gäller enbart produkter köpta hos utvalda återförsäljare.
  • Registrering kan bara göras 1 gång per köpt produkt.
  • Registrering ska ske senast 7 dagar efter köpet.
  • Produkten ska vara köpt och betald i Sverige.
  • Gäller enbart konsumentköp och i förbindelse med privat bruk.
  • Gäller ej kommersiella kunder.
  • Erbjudandet gäller så länge lager haves.

Matlagning med ånga

Tillagningstiden i ångugn är som utgångspunkt samma som när du kokar i gryta, och beror på storlek och tillagningstemperatur. Prova dig fram, använd sunt förnuft och börja alltid med att välja den kortaste tillagningstiden. Du kan alltid förlänga tiden efter behov.

Inspiration för matlagning med sous vide

Sous vide är franska och betyder "under vakuum", och innebär att du lägger ingredienserna i en lufttät påse som du sedan tillagar med ånga. Många tror att sous vide endast är för professionella kockar och matentusiaster som gör gourmetmat, men det är faktiskt mycket användbart hemma i vardagen.
För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Fyll i formuläret nedan så skickar vi gåvan till Dig.

Problem med registreringen?

Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på Email eller telefon.

Email: kundservice@gorenjegroup.com
Telefon: 040-10 72 60,  tryck 1