Gorenje gör hattrick i Europamästerskapet i handboll för herrar - Gorenje

Gorenje gör hattrick i Europamästerskapet i handboll för herrar

Gorenje, som under en längre tid har sponsrat Europamästerskapet i handboll för herrar, skriver under för tredje gången i rad och blir en del av 2022 års mästerskap i Ungern och Slovakien

Herrarnas handbolls-EM 2022, som går av stapeln 13–30 januari, har än en gång stöd från Gorenje efter att den ledande europeiska tillverkaren av vitvaror bekräftat sitt sponsorskap av eventet för tredje året i rad.

Efter att ha sponsrat Europeiska handbollsförbundets (EHF) flaggskeppsevent 2018 och 2020, gick avtalet i lås – som inkluderar förbundets media- och marknadsföringspartner Infront Sports & Media – Gorenjes engagemang för handboll på toppnivå.

Gorenje, som är en del av Hisense-koncernen, är väl bekanta med handboll efter att ha sponsrat handbolls-EM sedan 2017.

Partnerskapet med Europamästerskapet i handboll för herrar 2022 är en möjlighet att lyfta handbolls-EM ännu mer. Gorenjes fantastiska, kreativa och otroligt populära kampanj #simplyfans kommer att bestå av ett stort utbud av attraktiva priser, med allt från EM-accessoarer till en helt oförglömlig upplevelse att få heja på sitt favoritlag från läktaren. 

Tillsammans med EHF, kommer Gorenje att utnyttja den här möjligheten att förenkla livet för handbollsfans, där de får mer tid för nöjen, inklusive att se på de bästa europeiska handbollsmatcherna.

Martin Hausleitner, generalsekreterare för EHF, säger: "Gorenje har visat sig ha en stark, lojal och framgångsrik tradition av att stödja handboll i toppklass, särskilt på nationell nivå samt klubbnivå, och därför är vi glada över att ha dem ombord som officiell partner för Europamästerskapet i handboll för herrar för tredje året i rad. Att ha en partner med en sådan passion för handboll som Gorenje har gör underverk för att främja vår sport, och vi ser fram emot ännu ett fantastiskt evenemang med dem vid vår sida.”

Alenka Potočnik Anžič, marknadsföringschef på Hisense Europe Group, tillägger: "Vi är glada över att ha varit en av de viktigaste partnerna till handbolls-EM för herrar, och att vi har fått vara med och göra denna positiva insats för europeisk handboll på högsta nivå för tredje mästerskapet i rad. Att spela handboll, eller någon annan sport, på toppnivå kräver ett starkt lag, en tydlig strategi och en önskan om att lyckas; egenskaper vi helt klart kan identifiera oss med i Hisense Europe Group. Gorenje handlar om att göra livet enklare med våra vitvaror, och med vårt partnerskap med EHF tror vi att vi kan göra livet mycket enklare för alla handbollsfans – Simplyfans. Jag är övertygad om att våra vitvaror kan hjälpa fans att hitta mer tid till det de älskar, t.ex. att titta på toppmatcher från Ungern och Slovakien.” 

Om EM i handboll för herrar 2022

EM i handboll för herrar 2022 är mer än bara matcher – det är en handbollsfest. Ungern och Slovakien är tillsammans värdar för Europas handbollselit. Under två veckor mellan 13–30 januari 2022 bjuder de på en spektakulär handbollsfest. Mästerskapets slogan – Watch Games. See More – förkroppsligar det som kommer att bli en hyllning till handbollen, och som kommer äga rum i fem städer med en gränslös passion för handboll. För att göra EM-upplevelsen ännu rikare, gå till eurohandball.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev