EURO 2020 - Gorenje
Ta en välförtjänt halvtidspaus, med fotbollen under armen!
1

Gorenje håller EM-fotbollsfest och DU är bjuden. Alla behöver vi en liten paus från vardagen, en halvtidspaus fylld av skoj och gemenskap

Därför har vi samlat massor med inspiration, lekar och recept för dig och dina kära så ni kan hålla en riktig fotbollsfest där hemma. Bra match – och riktigt bra halvtidspaus!

Gorenje är stolt sponsor av EURO2020

Vi är stolta över att vara officiell sponsor av en av ​de största sportevenemangen i Europa – UEFA EURO 2020. Vi stödjer både din passion för fotboll och dig och din familj i era dagliga sysslor. Alltid med fokus på att göra hemmalivet enklare. Upplev de fantastiska matcherna och dela den positiva energin med #simplyfans över hela världen.

Få inspiration till fotbollsfesten

Gör dig redo för matcherna genom att utmana vänner och familj med fotbollsbingo. Hitta recepten till en riktigt fotbollsmeny med straffsparkssnacks eller halvtidsglass. Eller tävla med familjen i ett av våra roliga fotbollsspel.

Behöver du inspiration till roliga fotbollsaktiviteter tillsammans med familj och vänner?

Gorenje fotbollsbingo

Vill du göra din fotbollsfest ännu roligare? Och ta reda på vem som är ett sant fotbollsfan i ditt gäng (om vi nu ska tro på klichéer)?

Då ska du testa vår underhållande fotbollsbingo, som du antingen kan spela under hela matchsäsongen eller under en enda match. Det är ett fantastiskt sätt att samla hela familjen eller en grupp med vänner kring en aktivitet. Ni behöver inte ens vara på samma plats – bingo fungerar även digitalt!

Så här spelar ni:

1.  Klicka här för att ladda ner 6 olika bingobrickor.

2.  Skriv ut bingobrickorna och dela ut dem till dem som du vill utmana i en rolig fotbollsaktivitet.

3. Precis som i vanlig bingo är vinnaren den spelare som först få en bingorad på fem rutor – horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

Här ger vi dig fyra fotbollsutmaningar för dig och dina barn


  1. Kombinera fotboll och tennis? Varför inte! Om du har ett tennisnät, använd det eller sätt upp ett rep mellan två stolar och spela fotbollstennis över nätet. Den som inte får bollen över nätet har förlorat.

  2. Gör en dribbelbana! Lägg ut strumpor, kökshanddukar eller kottar, om du har, och gör en dribbelbana i trädgården, på gården eller på en parkeringsplats. Dribbla runt hindren på tid och öva upp din dribblingsförmåga.

  3. Ge dig själv en fotbollsutmaning och öva dig på att spela fotboll med insidan av foten, utsidan av foten och sparka bollen både framåt och bakåt.

  4. Dribbla med fotbollen – hur länge kan du hålla igång bollen?

Vinnaren ska självklart få en trofé!


Vi har gjort det enkelt för dig och förberett en bild av en trofé som du kan ladda ner och skriva ut. Klipp ut bilden av trofé, färglägg och dekorera den med glitter och konfetti. 

Du hittar mallen här.

Hitta inspiration och roliga tips genom #simplyfans

Prenumerera på vårt nyhetsbrev