Februar 2019 Om meddelandet inte visas öppnar du det i webbläsaren.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Kombiångugn: Mer än bara hälsosam matlagning
 
 
När du gör hemlagad mat sparar du både pengar och slipper bekymmer. Du får fräscha kvalitetsråvaror och du kan tillaga maten tillsammans med familjen. Dock finns det risk att kvaliteten på maten försämras om du inte tillagar den korrekt. I en kombiångugn med sous vide bevaras näringsinnehållet i maten så högt som möjligt.
 
 
Nyttig mat till hela familjen, även de allra minsta
 
En jäktig vardag kräver enkel matlagning. I en kombiångugn kan du tillaga mat snabbare än i en vanlig ugn utan att kompromissa med smak och näringsämnen. Detsamma gäller maten till din baby, som bör ångkokas för att bevara näringsämnen och vitaminer. Du kan även tillaga flera rätter samtidigt utan att smakerna blandas.
 
Läs mer om matlagning med ånga och sous vide
 
 
Den multifunktionella kombiångugnen
 
En kombiångugn kan användas till mycket: Du kan använda den till att sterilisera flaskor till din baby och burkar till marmelad, till att blanchera grönsaker och frukt eller använda ånga för att återuppvärma mat utan att den förlorar saftighet och smak. Inte nog med det, kombiångugnen är även perfekt för sous vide-tillagning.
 
Hitta din nya ångugn här
 
 

Vi är glada att du följer med. Dela gärna användbara tips och tricks med vänner och familj. Väl bekomme!

 

Med vänlig hälsning

 

Sofie Hvid Johansson

Gorenje

 
 
 
 
   
 
Copyright © 2018 Gorenje.
 
Avanmäl nyhetsbrev
 
 
gorenje.se