Maj 2017 Om meddelandet inte visas öppnar du det i webbläsaren.
 
 
 
 
Vi letar efter en parkeringsplats nära dig! Gorenje
 
 
 
 
 
 
 

Vi behöver plats för vår nya Gorenje familjemedlem,  som inte bara är funktionell, utan har även en så speciell design att det förtjänar sin helt egen parkeringsplats.

Vi introducerar Gorenje Retro Special Edition - Gorenje Retro VW-kylskåpet, som är inspirerat av den berömda "Folkabussen". Kylskåpet, som inte bara är för den körglada, men ger en personlig touch i Ditt kök och symboliserar samtidigt frihet och äventyrslust. Så gör Din parkeringsplats klar i Ditt kök!

 
 

Just nu kan du anmäla dig till att bli informerad så snart de första kylskåpet är klart för beställing. Vad väntar du på?

 
ANMÄL DIG HÄR
 
 
Läckert på utsidan, praktiskt på insidan
 
 
IonAir med DynamiCooling
 
Avancerat ventilationssystem med DynamiCooling ger jämn fördelning av den joniserade luften så att en jämn temperatur bibehålls i hela kylskåpet. Luften med extra negativa joner efterliknar ett naturligt mikroklimat, som håller maten fräsch längre.
 
 
CrispZone med HumidityControl
 
CrispZone är en av marknadens största frukt- och grönsakslådor. Den låga temperaturen och möjligheten att justera fuktigheten gör att frukt och grönt håller sig fräscht längre.
 
 
 
LÄS MER OM KYLSKÅPET
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Avanmäl nyheter från Gorenje          Alla rättigheter hävdas, reservation för ev. Tryckfel.
 
 
gorenje.se