Mars 2017 Om meddelandet inte visas öppnar du det i webbläsaren.
 
 
 
 
Gör matlagning tillsammans med barnen till en lek Gorenje
 
 
 
 
 
 
Här är en guide hur du gör matlagningen tillsammans med barnen till en lek – både för vuxna och barn.
 
 
De flesta barn älskar att vara med i köket för att baka och laga mat, de får använda sina händer, de får lov att göra en röra i köket och det finns en massa plats för kreativitet. För att inte tala om känslan av att skapa och se sitt reultat – allt detta med en massa skoj!
 
Ta god tid och planera
 
Var beredd på att det tar längre tid än vad det normalt skulle. Sätt av extra tid och tänk på, speciellt med mindre barn, att resan är lika rolig som målet. Välj ett passande recept på något som barnen tycker om och som de lätt kan vara med till. Du kan ev. förbereda lite innan du bjuder in barnen i köket.
 
Prata med varandra
 

Prata om ingredienserna och var de kommer i från, om matlagningsprocessen och olika tekniker. Mjöl kommer från korn, ägg från en höna och äpple plockar man om hösten. Glöm inte hygienen: händerna ska tvättas före och efter de har rört råa matvaror.


Involvera bara barnen allt efter hur de själva vill. Att knåda 30 bullar kan vara roligt i en minut, men efter fem försök kan det bli tråkigt för de små, och förvänta er inte en kulinarisk perfektion. Acceptera att det är inte alla barn som tycker det är roligt att laga mat. Trots detta kan barn ändå delta vid diskning, duka fram och provsmaka maten.


Läs hela guiden till hur du gör matlagningen med barnen till en lek, här.

 
Så är det bara en sak kvar – att hitta ett recept.
 
SE VÅRA RECEPT
 
 
 
 
 
 
Bra, bättre, bäst på bröd
 
 
Våra ugnar är en kombination av modern design och ny teknik med funktioner från traditionella stenugnar. Tack vare den runda formen fördelas värmen jämnt runt maten. Och med specialsystemet Multiflow 360˚ kan du tillaga mat på alla fem nivåer samtidigt. Den här kombinationen av både traditionella och moderna funktioner gör ugnarna oumbärliga för alla som vill ha ett perfekt resultat gång på gång – inte minst för dem som vill ha ett perfekt bröd som annars bara kan uppnås med traditionell stenugn. Därför säger vi att vi är ”bäst på bröd”.
 
SE SAMTLIGA INBYGGNADSUGNAR
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Avanmäl nyheter från Gorenje          Alla rättigheter hävdas, reservation för ev. Tryckfel.
 
 
gorenje.se