Snabbnudlar i burk - Gorenje

Snabbnudlar i burk

FOOD SIMPLIFIED
16.11.2020
Ingredienser:

  • 1 morot
  • 2 msk misopasta
  • 2 msk hoisinsås
  • 2 tsk srirachasås
  • Ett knippe babyspenat
  • 4 msk majs
  • Ett fång shimeji eller shiitake
  • 100 g vermicellinudlar


Gör så här:

  1. Skala och riv en morot
  2. Förbered två burkar
  3. Tillsätt 1 msk misopasta och 1 msk hoisinsås till varje burk
  4. Tillsätt 1 tsk sriracha i varje burk
  5. Tillsätt en handfull babyspenat i varje burk
  6. Tillsätt 2 tsk majs i varje burk
  7. Tillsätt ett fång shimeji eller shiitake i varje burk
  8. Lägg i 50 g vermicellinudlar i varje burk och sätt på locket
  9. Förvara burkarna i kylen
  10. Häll bara i hett vatten i burkarna när de ska ätas
Skapa minnen: inbyggda ugnar

HomeMade shape: Den karaktäristiska rundade formen är en av de bästa kännetecknen för Gorenjes ugnar. De har inspirerats av traditionella vedugnar och gör det möjligt för den heta luften att röra sig fritt i ugnen. Det gör att maten värms upp jämnt och från alla sidor, så att resultatet alltid blir perfekt. Krispigt på utsidan och saftigt på insidan.

Läs även

Upptäck andra Life Simplified-ämnen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev