Baka en hjärtformad kaka åt ditt barn - Gorenje

Baka en hjärtformad kaka åt ditt barn

FAMILY SIMPLIFIED
12.7.2017

Vi har skrivit ett kort blogginlägg om hur du bakar en hjärtformad kaka i tre enkla steg. Om ditt barn vill ha en hjärtformad kaka till sitt födelsedagskalas, men du inte har rätt form, kan du improvisera. Med lite uppfinningsrikedom kan du ordna en snygg hjärtformad kaka med en fyrkantig och en rund form. Läs följande tre enkla steg för hur du bakar en enkel och snabb hjärtformad kaka.

Steg 1
Börja med att baka en rund och en fyrkantig kaka. De måste ha samma höjd, annars kommer du inte få till rätt form. När båda kakorna är färdiga låter du dem svalna helt och tar ut dem ur formarna.

Steg 2
Skär försiktigt den runda kakan längs mitten med en brödkniv, och se till att skära den helt jämnt.

Steg 3
Ta de två halvorna och sätt dem på sidan av den fyrkantiga kakan som på bilden nedan.

Kakans glasyr kommer att täcka skarvarna och skapa ett perfekt hjärta. Du kan använda vilket glasyrrecept du vill. Vi rekommenderar att du gör en riktigt färgglad kaka åt din dotter.

Lycka till!

Every detail matters

Gör dig redo för smakfulla stunder i ditt kök!

Med nya Gorenje HomeMade-spisar kan du laga din favoritmat precis som i en traditionell vedeldad spis. Vi har konstruerat våra ugnar med fl era nya funktioner och förbättrad design. Det sitter i de små detaljerna som gör livet lättare.

Läs även

Upptäck andra Life Simplified-ämnen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev