3 överraskande sätt att tvätta leksaker på - Gorenje

3 överraskande sätt att tvätta leksaker på

FAMILY SIMPLIFIED
17.5.2018
Det är förbluffande hur barn kan smutsa ned ibland. Här är tre oväntade hjältar som hjälper dig att tvätta barnens leksaker på nolltid.

1. Tvättmaskin.
Vi har alla använt den till att tvätta mjukisdjur i, men visste du att du även kan tvätta Legobitar i den? Lägg Legobitarna i en tvättpåse, se till att blixtlåset är ordentligt stängt och ställ in maskinen på skontvätt. Lägg även in några handdukar eller lakan för att dämpa skramlet.

2. Ångugn.
Med din ångugn kan du sterilisera nappflaskor och leksaker.

3. Diskmaskin.
Du kan diska köksleksaker i plast i diskmaskinen. Se bara till att placera dem i överkorgen och använd ett skonsamt program. Öppna luckan på diskmaskinen när den har gått klart så att leksakerna blir helt torra. Eller ännu hellre, låt funktionen TotalDry sköta jobbet.

Kom ihåg att alltid använda Ditt sunda förnuft och se till att samtliga delar är fria från leksaksmaterial innan Du sätter ner dem i maskinen.

Livet är komplicerat. Låt oss göra tvätten enkel.

Vi vet att du har annat att tänka på än att tvätta kläder. Därför har vi konstruerat våra nya Gorenje WaveActive-tvättmaskiner och -torktumlare för att ge bästa möjliga tvättresultat med minsta möjliga ansträngning.

De nya Gorenje WaveActive-tvättmaskinerna använder den unika IonTech-tekniken för att lösa upp även de tuffaste fläckar på ett varsamt sätt.

Med hjälp av kraften i den naturliga joniseringsprocessen kan vi säkerställa bästa möjliga tvättresultat utan höga temperaturer, extra kemikalier, sköljmedel eller andra irriterande ämnen

Läs även

Upptäck andra Life Simplified-ämnen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev