70 år med Gorenje - Gorenje
EN DEL AV TRADITIONEN. EN DEL AV FAMILJEN.I 70 ÅR.
1

Varje dag bidrar vi till att dagen går smidigt

En del av er vardag i 70 år.
 
Vi hjälper er genom vardagen så att ni har tid till att vara tillsammans som familj.
Här på Gorenje är det i vårt DNA att familjens vardag ska vara enkel och överskådlig. I 70 år har vi fokuserat på att ta fram produkter som underlättar rutinerna i hemmet. Det har vi gjort för att du ska kunna fokusera på familjen och de saker som gör dig lycklig. 
 
Sedan Gorenje grundades 1950 har vi arbetat med att skapa hushållsapparater som ger mer tid till familjen.  Först så att husmödrar fick hjälp med hemmets arbetsuppgifter – senare så att hemlivet, arbetslivet och familjelivet kan kombineras utan kompromisser.
 
Gorenje skapar produkter som gör det enkelt att laga mat, tvätta kläder och hålla ordning i hemmet. Vi ger er tid till att göra det ni älskar tillsammans.

Omfamna historien


En del ögonblick väcker de bästa minnena. De påminner om familjehistorier som ni upplevde tillsammans med oss.

To enable videos, please confirm marketing purposes


Unga människor skapar sin egen värld som passar just deras förväntningar och önskemål. Men de har även värderingar som går i arv från generation till generation.

To enable videos, please confirm marketing purposes

Varför välja Gorenje?

Ett brett sortiment Ett brett sortiment
Prisvänlig kvalitet Prisvänlig kvalitet
Nyttiga fördelar Nyttiga fördelar
Fornøjelsen ved at være bekymringsfri. Fornøjelsen ved at være bekymringsfri.
Hjälp till användare Hjälp till användare

Ett brett sortiment

Upptäck innovativa hushållsapparater som gör livet enklare. Inspireras av designkollektioner som passar olika livsstilar, som t.ex Gorenje Simplicity Collection, Gorenje Classico Collection och Gorenje Retro Collection

Prisvänlig kvalitet

Gorenjes produkter är slitstarka, effektiva och ekonomiska. De levererar utmärkt kvalitet och modern design till ett överkomligt pris. Lita på den erkända och prisvinnande designen på den globala marknaden.

Nyttiga fördelar

När du väljer en produkt från Gorenje, väljer du enkel, pålitlig och effektiv teknologi som är utformad efter dina behov. Du väljer att leva hälsosamt, att alltid förvänta dig utmärkta resultat och att få flexibilitet och vägledning. Du väljer att göra din vardag enklare. Allt från de minsta vardagsögonblicken till livets stora händelser.

Lyxen att vara bekymmerslös.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev