Onsdag, 23. September 2015, Sverige

Premiär: Ny innovativ ugnsserie från Gorenje

Premiär: Ny innovativ ugnsserie från Gorenje

Kampanjen ”Bäst på bröd” lanseras den 23 september på Gorenjes hemsida och på Facebook. De nya produkterna är ute i butikerna nu.
Gorenje Group, en av Europas mest erkända tillverkare av hemelektronik, lanserar nu en av sina största kampanjer någonsin; en all-nordisk kampanj med namnet ”Bäst på bröd”.Kampanjen följer släppet av deras hittills mest innovativa inbyggnadsugn, HomeCHEF som har specialiserats för det ökande antalet människor som älskar bakning och matupplevelser. Den nya generationens ugnar kombinerar den patenterade HomeMade-designen med den patenterade uppvärmningstekniken MultiFlow 360° - för en jämn varmluftscirkulation och utmärkt kulinariskt resultat.

Passar perfekt i de nordiska köken

Serien är utformad för att passa perfekt in i den nordiska kökstrenden. Kampanjen syftar till att förenkla bakningsupplevelsen, precis som andra nyligen lanserade vitvaror från Gorenje Group. Ambitionen är att få nordbor att baka ännu mer och bättre än de någonsin gjort tidigare.

Matlagningsassistent + perfekt design + optimal funktion = förenklat liv

HomeCHEF är namnet på senaste generationens inbyggda köksmaskiner från Gorenje och har en unik kombination av optimal funktionalitet med perfekt design. Förutom att använda sig av den senaste teknologin maximeras produkterna av ett enhetligt utseende som får dem att smälta in harmoniskt med övrig inredning. En produkt som gör livet lite roligare helt enkelt.

Förändring i efterfrågan ger upphov till en ny standard

Under det senaste årtiondet har bakning blivit allt mer populärt i Norden. Från att ha gått från ett intresse som lockat fåtal personer har bakning blivit något som många människor oavsett ålder älskar att göra. Men bakning kräver dock stora utgifter. Det handlar om pengar till redskap, apparater som ska spara tid och kokböcker som ska inspirera. En ny tid med ny efterfrågan har gett upphov till en ny typ av hushållsapparater, som nu kulminerar i en rad nya inbyggnadsugnar från Gorenje med den mest innovativa tekniken som finns.

Inspirerad av traditionella stenugnar

Inspirerad av traditionella stenugnar är HomeCHEF från Gorenje en rymligare ugn med värmeteknologin Multiflow 360° som garanterar optimal cirkulation av värme och ånga i ugnen. HomeCHEF har dessutom funktionen PerfectGrill som garanterar att maten blir både krispig på utsidan och mjuk på insidan – en funktion som uppfyller även den mest petiga matälskarens behov.
Utöver detta har ugnarna i serien en Touch Pad med färgdisplay som låter dig ställa in ugnen samt en integrerad dator som ger dig inspirerande förslag på nya recept. Du kan även skapa dina egna program och ungen kommer alltid att komma ihåg dina favorit recept.

Bekymmersfri matlagning för krävande vardagar

Utöver de automatiska tillagningsprogrammen tillkommer ett speciellt Step by Step matlagningsläge som ger användaren full möjlighet att på förhand ställa in flera tillagningssteg i följd. När hela processen är inställd behövs inga manuella justeringar eller ändringar. Detta ger en bekymmersfri matlagning och lämnar användarna med mer fritid för familj och nöje.

Följ kampanjen på: www.gorenje.se/bast-pa-brod
Facebook: Bäst på bröd
För intervjuer, recensioner av produkter och mer, kontakta: press@gorenjegroup.com

Hälsningar
Gorenje Group Nordic