Fredag, 10. Oktober 2014

Gorenje Simplicity Collection - DESIGNA OCH INDRED DITT HEM PÅ DITT SÄTT

Gorenje Simplicity Collection - DESIGNA OCH INDRED DITT HEM PÅ DITT SÄTT
Gorenje Simplicity Collection imponerar med mycket enkel betjäning, adaptiv teknologi, modern design och mycket valuta för pengarna. Dessa harmoniskt utformade produkter utmärks av sina rena linjer och minimalistiska design, och de är väl tillämpade i den beprövade och testade "simplicity"-stilen. Den eleganta svarta eller vita glasfinishen är i perfekt harmoni med handtagens rena linjer. Tillsammans ger de ett tidlöst intryck av vacker, funktionell symbios mellan glas och metall. Nu behöver du inte anpassa dig till produkterna – de anpassar sig till dig!

Vackra. Enkla. Prisvärda.

Den nya serien av köks- och tvättstugeprodukter som är tillgängliga i svart och vitt inkluderar en toppmodern ugn, induktion och gashällar, ett kombinerat kyl-/frysskåp med unik joniseringsteknik, en högteknologisk mikrovågsugn, en kraftfull tvättmaskin och en torktumlare med smart sensorteknik. Serien Gorenje Simplicity Collection levererar tekniskt avancerade designprodukter till ett utomordentligt pris – eftersom du endast betalar för vad du verkligen behöver.

Serien tilltalar de som vill designa sitt hem på sitt eget sätt; de som betraktar sitt eget uttryck och sin egen stil som högsta prioritet; de som vill ha produkter som smälter in i rummets utformning; och de vars liv har ett genuint, enkelt budskapet: it's so me! Precis som Gorenje Simplicity Collection har budskapet: "anpassa dig inte till produkterna, låt produkterna anpassa sig till dig."

Avancerad adaptiv teknologi.

Vid första anblicken övertygar produkterna i Gorenje Simplicity Collection med utsökt design och genuina material. Användarna kommer att bli särskilt förtjusta över den enkla och logiska användningen med ett enda  vred, med stöd av avancerad adaptiv teknologi. De mest avancerade Simplicity-produkterna kommer ihåg dina personliga inställningar och programjusteringar och hämtar dem helt enkelt nästa gång du använder produkten. En enkel tryckning eller vridning av ett vred är tillräckligt för dina smarta medhjälpare att återkalla dina favoritinställningar för tillagning, bakning, tvättning och torkning. Simplicity gör att du slipper ta många beslut i vardagen och du får mer tid att göra annat.

Vit. Svart. Elegant.

Elegant svart eller vit glasfinish är i perfekt harmoni med handtagens rena linjer. Tillsammans ger de ett tidlöst intryck av symbiosen mellan glas och metall. Den vita serien ger en prägel av modern fräschör i rummet. Den behagar de som letar efter produkter med överlägsen och utpräglad design men som fortfarande föredrar vitt. De diskreta, mörka reflektionerna för serien i glansigt svart ger rummet en känsla av elegans.

Betydande fördelar:

Logisk val: De mest använda och mest praktiska inställningarna är tillgängliga omedelbart – via ett enda vred.
AdapTech: Avancerade produkter kommer ihåg våra personliga val och föreslår dem nästa gång vi använder dem.
Enastående design: Med rena linjer, genuina material och ergonomi kan produkterna integreras i alla hem.
Mycket valuta for pengarna: Dessa produkter är mycket prisvärda och ger därför omedelbara besparingar. Avancerad teknologi säkerställer dessutom att du endast betalar för vad du verkligen behöver.