Tisdag, 30. September 2014, Velenje

Gorenje deltog ännu en gång med framgång i IFA-mässan i Berlin

Gorenje deltog ännu en gång med framgång i IFA-mässan i Berlin

Presentation av den nya generationen av HomeMade-matlagningsapparater

Gorenje är tillfreds med sitt sjunde deltagande i IFA-mässan, det största internationella evenemanget för konsumentelektronik och hushållsvitvaror. Företagets utställningsområde var välbesökt av många affärspartners och konsumenter från hela världen.

Gorenje presenterade sin nya generation av matlagningsapparater som förenar den moderna användarens behov och de avancerade lösningarna som utvecklats av Gorenjes ingenjörer, forskare och designers. Den nya generationen av HomeMade ugnar, spishällar, spiskåpor och mikrovågsugnar, tillverkade i Europa, baseras på avancerad tillagningsteknologi och säkerställer ett tilltalande och harmoniskt utseende med hjälp av de finaste materialen. Vid utvecklingen av dessa produkter har särskild fokus satts på en sund livsstil. De imponerar dessutom med enkel användning, större grad av automatisering och energieffektivitet. Alla nya funktioner är ett resultat av Gorenjes interna utveckling och design. Dessa produkter blir tillgängliga de kommande månaderna.

Tack vare sin internationella publik, sin storlek och sina traditioner firar IFA-mässan sin 90-årsdag detta år och cementerar sitt rykte som det ledande evenemanget inom konsumentelektronik och hushållsvitvaror. Mässan är en utmärkt möjlighet att presentera nya utvecklingar, ingå avtal och vinna nya kunder. 1 538 utställare deltog i detta års IFA-mässa och order för totalt 4,25 miljarder EURO lades under mässans sex dagar. Mässan attraherade över 240 000 besökare och 5 900 journalister och representanter.

Mer: Gorenje IFA 2014 Pressroom

Gorenje har redan annonserat sitt deltagande i nästa års IFA-mässa som ska äga rum från 4 till 9 september 2015.