Fredag, 6. Juni 2014, Bonn, Tyskland

Plus X Award för den nya Gorenje+ kombinerad ångugn

Plus X Award för den nya Gorenje+ kombinerad ångugn

Gorenje-teamet vinner Plus X Award för elfte året i rad

Den senaste kombinerade ångugnen från serien Gorenje+  kammade hem Plus X Award i kategorierna kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet. Expertjuryn bestod av representanter från 25 olika branscher. Gorenje var bland vinnarna för elfte året i rad – lika länge som detta prestigefyllda pris delats ut. Den prisbelönta ångugnen GS 778 B är en del av den nya generationen inbyggda ugnar och serien Gorenje+ som lanserats av Gorenje Group.

Gorenje+ kombinerad ångugn (AirSteam) har alla fördelarna med en konventionell 60 cm hög ugn, inklusive det extra stora utrymmet BigSpace, och alla fördelar med en ångugn. Förutom konventionella uppvärmningsmetoder med MultiFlow 360° imponerar ugnen med ångtillagning kombinerat med varm luft, med MultiSteam 360° som distribuerar ångan jämnt i utrymmet. Kombinationen gör att du kan tillaga välsmakande och hälsosam mat på kort tid samtidigt som smaker, vitaminer och näringsämnen bibehålls. Tillgänglig inom kort.