Torsdag, 20. Februari 2014

Gorenje samarbetar med ett team skidhoppare

Gorenje samarbetar med ett team skidhoppare

Visste du att man kan producera en professionell skidhoppare?

Gorenje visar med stolthet videon "Air Force Slovenien II", som visar Gorenjes långsiktiga partnerskap med det slovenska Nordic Ski Team. Videon filmades på Gorenjes fabrik, som producerar kylskåp och diskmaskiner i Velenje, inför Ski Jumping World Cup i Planica den 20-23 mars 2014.

Videon visar hur en professionell skidhoppare kan produceras och monteras med hjälp av Gorenjes effektiva processer, som normalt används för att framställa prisbelönta hårda vitvaror.

Videon visar teamets tränare Goran Janus som produktionsledare, skidhopparna Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepes, Jaka Hvala och Eva Logar som sig själva, och Gorenjes medarbetare som  produktionsexperter.