Onsdag, 6. November 2013

Gorenje retrokylskåp låter mustaschen växa till stöd för Movember

Gorenje retrokylskåp låter mustaschen växa till stöd för Movember

Gorenje retrokylskåp låter mustaschen växa till stöd för Movember

Movember uppmanar alla män att låta mustaschen växa under hela november månad. Genom detta sätter organisationen Movember fokus på prostata- och testikelcancer och mental hälsa. Gorenje stödjer denna viktiga fråga och har försett Gorenje-kylskåpen i Skandinavien med en mustasch. Dessutom har Gorenje donerat fyra specialtillverkade retrokylskåp till Movember-organisationen och dessa kommer att delas ut till den som samlar in det största beloppet i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Vad är Movember? I november låter män deras mustascher växa för att samla in pengar och öka fokus omkring prostata- och testikelcancer samt mental hälsa. Kvinnorna i Movember stödjer och uppmanar männen i deras liv att involvera sig. Rörelsen startade i Australien 2003 och nu deltar över 3 miljoner människor i mer än 21 länder, och 2012 samlades  984,3 miljoner SEK in. I år hoppas Gorenje att beloppet blir ännu större och ger sitt stöd genom att placera orginala Movember mustascher på alla de ikoniska Gorenje Retro Collection kylskåp som är utställda i butikerna i Danmark, Norge, Sverige och Finland, för att öka uppmärksamheten omkring prostata- och
testikelcancer och mental hälsa. Och donera 4 unika svarta Movember Gorenje Retro kylskåp till den nordiska Movember- organisationen (ett var till Sverige, Danmark, Norge och Finland)  som vinst till den som insamlar mest i respektive land.

Vad kan du göra? Never MO alone! Låt mustaschen växa eller stötta mannen i ditt liv och delta i Movember!

Bli en del av Gorenje Group Nordic´s  Movember nätverk. Anmäl dig på www.Movember.com, hitta Gorenje Group Nordic gruppen och bli en del av oss. På www.Movember.com kan du också donera ett belopp som stödjer kampen mot prostata- och testikelcancer och sätter fokus på mental hälsa.

Gorenje Retro Collection, är en trendig serie med kombinerade kyl/frysar som förför med sin eleganta och färgglada färgpalett. Du väljer en enastående teknologi med ett charmerande och nostalgiskt uttryck. De rundade formerna i designen kännetecknar hela serien med innovativa, energibesparande och miljövänliga kylskåp. Färgerna uppfyller alla önskningar om särprägel, individualism och uppfriskande färger som den moderna konsumenten har – och så passar de in i olika stiltyper: Chic, Vintage och Funky.