Torsdag, 5. September 2013

BLI INSPIRERAD – Upplev Gorenjes innovativa, avancerade teknologi och moderna design på IFA, Berlin

Du inviteras härmed att besöka oss på IFA mässan i Berlin från den 6 till 11 september 2013 (Hal 1.1, 201). IFA mässan är världens ledande konsumentelektronikmässa. Upplev Gorenje´s värld och kom med på en spännande resa i design, innovation, avancerad teknologi, starka värderingar och kreativitet.

I år har vi fokus på:  de nya Gorenje ION generation kyl/frysskåpen med den unika avancerade AdaptTech teknologien och IonAir, som förlänger matens hållbarhet, och den prisbelönta IQcook induktionshällen i kombination med en helt ny prototyp på IQ fläkt. På IFA lanserar Gorenje den nya romantiska Gorenje Classico Collection (kommer till Skandinavien under hösten) och presenterar nyheter från en av våra mest populära designserier någonsin -  Gorenje Ora-Ïto Collection. De ikoniska Gorenje Retro kylskåp kommer i en ny spännande färg – nämligen gul.

Se mer på Gorenje @ IFA 2013