Stenåldersbröd med grönsaker - Gorenje
Stenåldersbröd med grönsaker

Så här gör du

Rör ihop alla ingredienser och häll degen i en brödform (ca 1 l) som kantats med bakpapper. Baka brödet på 200 grader i varmluftsugn i 30-35 min. Förvara brödet kylt så håller det sig i 2-3 dagar. Skiva brödet i tunna skivor och frys ned i små portioner.


Foto & recept: Ditte Ingemann

Instagram

Antal bröd

1 bröd, ca 14-18 skivor

Du behöver

150 g grovhackade nötter (t ex valnötter, mandlar, hasselnötter)
150 g kärnor och frön, t ex solrosfrön, linfrön och pumpakärnor.
3 ägg
2 msk chiafrö
150 g rivna grönsaker (t ex zucchini, kål, morot, spinat)
2 msk olivolja
½ tsk havsalt

Dela dina bakresultat på Instagram med #bastpaabrod

#bastpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Följ Bäst på bröd på Facebook och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ Bäst på bröd på Instagram och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod