Använd ånga - med eller utan ångugn - Gorenje
Använd ånga - med eller utan ångugn
Ånga i början av gräddningen gör att skorpan inte torkar ut, och brödet jäser bättre utan att spricka. Om du har ångugn, använder du ångfunktionen de första 5 minuterna. Om du inte har ångugn, kan du under uppvärmningen ställa en ugnsform i botten av ugnen och så hälla 1 dl vatten i denna när du sätter in brödet. Fyll efter 3 minuter på med ytterligare 1 dl vatten.
Instagram

Bli proffs på bröd med Gorenje

Dela dina bakresultat på Instagram med #bastpaabrod

#bastpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Följ Bäst på bröd på Facebook och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ Bäst på bröd på Instagram och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod