Bra, bättre, bäst på bröd
Det finns inget bättre än doften av nybakat bröd. Kanske på grund av att så många förknippar bröd med familjetid eller lediga stunder. Bröd kan spåras tillbaka till stenåldern, och på denna sida kommer vi att göra vårt bästa för att sprida den goda nordiska brödtraditionen, så att vi kan få ut mer av våra ugnar. Du hittar därför allt från recept på det perfekta rågbrödet till tips om knådning och jäsning. Lycka till! 

Bake my day

Baka på jobbet
I de flesta kulturer ses det som det yttersta kärleksbeviset att ge bort eller dela bröd, och detta oavsett om det sker mellan kollegor, vänner eller familjemedlemmar. För att skapa en ännu starkare bakkultur i Skandinavien uppmanar vi därför folk att baka till sina vänner och kollegor.

Bäst på bröd

Bli proffs på att baka bröd
Våra ugnar är en kombination av modern design och ny teknik med funktioner från traditionella stenugnar. Tack vare den runda formen fördelas värmen jämnt runt maten. Och med specialsystemet Multiflow 360˚ kan du tillaga mat på alla fem nivåer samtidigt. Den här kombinationen av både traditionella och moderna funktioner gör ugnarna oumbärliga för alla som vill ha ett perfekt resultat gång på gång – inte minst för dem som vill ha ett perfekt bröd som annars bara kan uppnås med traditionell stenugn. Därför säger vi att vi är ”bäst på bröd”.
Instagram

Dela dina bakresultat på Instagram med #bastpaabrod

#bastpaabrod

Mindre
Gorenje social medias
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Följ Bäst på bröd på Facebook och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ Bäst på bröd på Instagram och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod