Registrera Ditt köpFå en baksten och spade med på köpet
1

Varje Gorenje-ugn och spis kan göra underverk. Flera tusen processer sker inne i dem och de kontrolleras och koordineras perfekt för att resultatet ska bli perfekt – välsmakande mat. Det finns många intressanta konfigurationer att välja mellan och alla är extremt användarvänliga.

Köp en ugn eller en spis från Gorenje på Elgiganten i perioden 1. Mars – 30. Juni 2017 och få en baksten och spade till ett värde av 649 kr på köpet.

Den allsidiga bakstenen vill göra det lilla extra så du lätt kan förbereda din favorit mat till perfektion. Det medföljer en spade där du lätt och säkert dra maten på den varma stenen och ta bort den. Bakstenen kan användas till matlagning av enkla rätter, båda söta och salta. Den är lätt att använda och kan baka en knaprig bruschetta, pizza, färskt bröd eller en god kaka. Du kan också använda den när du grillar. Den massiva 20 mm tjocka bakstenen absorberar och fördelar värmen jämt för perfekt skorpa varje gång. Släpp loss fantasin och skäm bort dina smaklökar.

Försäljningsvillkor

Så fungerar erbjudandet:
  • Gäller bara för ugnar och spisar från Gorenje.
  • Köpet ska ha skett inom kampanjperioden 2017-03-01 – 2017-06-30.
  • Gäller enbart produkter köpta hos Elgiganten.
  • Registrering kan bara göras 1 gång per köpt produkt.
  • Registrering ska ske senast 7 dagar efter köpet
  • Produkten ska vara köpt och betald i Sverige.
  • Gäller enbart konsumentköp och i förbindelse med privat bruk. Gäller ej kommersiella kunder.
  • Erbjudandet gäller så länge lager haves.
För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Fyll i formuläret nedan så skickar vi gåvan till Dig

Problem med registreringen?

Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på Email eller telefon.

Email: kundservice@gorenjegroup.com
Telefon: 040-10 72 60,  tryck 1

Bäst på bröd

Bli proffs på att baka bröd
Våra ugnar är en kombination av modern design och ny teknik med funktioner från traditionella stenugnar. Tack vare den runda formen fördelas värmen jämnt runt maten. Och med specialsystemet Multiflow 360˚ kan du tillaga mat på alla fem nivåer samtidigt. Den här kombinationen av både traditionella och moderna funktioner gör ugnarna oumbärliga för alla som vill ha ett perfekt resultat gång på gång – inte minst för dem som vill ha ett perfekt bröd som annars bara kan uppnås med traditionell stenugn. Därför säger vi att vi är ”bäst på bröd”.
mer
stänga

Bake my day

Baka på jobbet
I de flesta kulturer ses det som det yttersta kärleksbeviset att ge bort eller dela bröd, och detta oavsett om det sker mellan kollegor, vänner eller familjemedlemmar. För att skapa en ännu starkare bakkultur i Skandinavien uppmanar vi därför folk att baka till sina vänner och kollegor.
mer
stänga

HomeMade-form

Alla fördelar med tillagning i vedeldad ugn
Den traditionella, runda formen på Gorenjes ugnar är fortfarande en av de mest fördelaktiga funktionerna. Formen är inspirerad av traditionella vedugnar och låter den varma luften röra sig fritt. Eftersom luftflödet är fritt blir värmespridningen jämn och kan omsluta maten helt. Maten blir ordentligt varm på alla sidor, och blir därför alltid perfekt tillagad: krispig på utsidan och saftig på insidan. I kombination med vårt särskilda MultiFlow 360°-ventilationssystem får du en unik ugn, som kan tillaga mat på alla fem nivåer.
mer
stänga
Gorenje social medias
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Följ Bäst på bröd på Facebook och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Följ Bäst på bröd på Instagram och få inspiration genom recept, baktips och härliga brödupplevelser.

#bastpaabrod