Tvättmaskiner - Gorenje
PowerDrive växelriktare10 års motorgaranti
1
Utforska teknologin
Registrera Ditt köp
En tvättmaskin från Gorenje är en pålitlig partner i vardagstvätten. Den förstår att dagens människor är stressade och att vi inte har tålamod för små detaljer. Därför erbjuder den program som passar perfekt för många olika livsstilar och ger användaren alla funktioner man kan önska. Den kan tvätta snabbt och den kan tvätta miljövänligt. Den kan vara tyst och den kan vara ytterst noggrann. Oavsett vilket program du väljer rengörs tvätten milt och skonsamt. Tyget förblir fräscht och mjukt, och färgerna behåller sin nyans.
När Du köper en Gorenje tvättmaskin, kan Du känna Dig säker med att Du får en produkt med hög kvalité som är pålitlig och hållbar. Vi erbjuder nu en total 10-års motorgaranti på samtliga Gorenje tvättmaskiner med PowerDrive växelriktare köpt efter den 1  september 2016. Vår 10-års motorgaranti ger Dig ett komplett skydd, men visar samtidigt hur mycket vi litar på vår teknologi och utmärka kvalité.

PowerDrive växelriktare

Otrolig kraft, hög effektivitet

Den kraftfulla motorn är borstlös vilket eliminerar mekanisk påfrestning, friktion och slitage. Det ger bättre resultat, sparar mer energi och gör maskinen tystare. Dessutom håller tvättmaskinen längre.

SensoCare

Tvättperfektion

SensoCare-tekniken ser till att alla typer av tyg tvättas på bästa sätt. Den ger alltid en optimal kombination av temperatur, vattenmängd, tid och centrifugeringshastighet. Om dina kläder behöver tvättas på något särskilt sätt kan programmen för bomull och syntetfiber anpassas med extralägen och -funktioner. NormalCare tvättar kläderna med en optimal kombination av alla fyra parametrar. För ömtålig tvätt finns specialprogrammen: TimeCare, AllergyCare och EcoCare. Tvätten kan alltså göras snabbare, mer ekonomisk eller intensivare med extra sköljcykler.

För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Det är viktigt all information skrivs in korrekt för att garantin ska gälla. Fyll i nedan formulär och få tillsänt ett 10 års motorgaranticertifikat.
Garanticertifikatet blir skickat till ovan angiven mailadress.
Registreringen måste utföras inom åtta veckor efter att fakturan utställts.

Problem med registreringen?

Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon:
Email: kundservice@gorenjegroup.com
Telefon: 040-10 72 60, tryck 1