Diskmaskiner - Gorenje
PowerDrive växelriktare10 års motorgaranti
1
Utforska teknologin
Registrera Ditt köp
De nya SmartFlex-diskmaskinerna är inspirerade av en modern livsstil. Vardagslivet kan vara något av en utmaning, och därför har vi skapat en generation diskmaskiner som avlastar dig med hjälp av många avancerade funktioner. Inredningen är utformad så att varje tallrik och bestick har sin egen plats, oavsett form och storlek.
När Du köper en Gorenje diskmaskin, kan Du känna Dig säker med att Du får en produkt med hög kvalité som är pålitlig och hållbar. Vi erbjuder nu en total 10-års motorgaranti på samtliga Gorenje diskmaskiner med PowerDrive växelriktare köpt efter den 1  september 2016. Vår 10-års motorgaranti ger Dig ett komplett skydd, men visar samtidigt hur mycket vi litar på vår teknologi och utmärka kvalité.

PowerDrive växelriktare

Utmärkt effekt, hög prestanda

Den nya, kraftfulla och borstlösa Inverter PowerDrive-motorn med hastighetsreglering ger hög effektivitet med en betydligt tystare funktion, låg energiförbrukning och längre livslängd.

SmartFlex diskmaskiner

Design som underlättar

Alla våra produkter är en del av vår ”Life Simplified”-filosofi. Det gäller självklart även den nya generationen SmartFlexdiskmaskiner. Det är utrustning som passar perfekt in i din livsstil. Flexibilitet. Anpassning. Funktionalitet. Det var ledorden då diskmaskinerna utvecklades, och de är flexibla nog att klara alla uppgifter och anpassa sig helt efter sina behov. De imponerar med sina många egenskaper som ger dig tid att ägna dig åt viktigare saker i livet.

För att kunna ger Er den bästa möjliga service, behöver vi några få personliga upplysningar. Det är viktigt all information skrivs in korrekt för att garantin ska gälla. Fyll i nedan formulär och få tillsänt ett 10 års motorgaranticertifikat.
Garanticertifikatet blir skickat till ovan angiven mailadress.
Registreringen måste utföras inom åtta veckor efter att fakturan utställts.

Problem med registreringen?

Om du har problem med registreringen eller du har andra frågor i samband med registreringen, så är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon:
Email: kundservice@gorenjegroup.com
Telefon: 040-10 72 60, tryck 1